Εκλογές τώρα πριν δεσμεύσουν την χώρα με αδιέξοδα τετελεσμένα

Πρωτοβουλία για πραγματοποίηση προ ημερησίας διάταξης συζήτησης στη Βουλή σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, με  θέμα την ενημέρωση της εθνικής αντιπροσωπείας και μέσω αυτής και του Ελληνικού λαού, για το περιεχόμενο  των κρίσιμων συζητήσεων που η Κυβέρνηση ερήμην τους διεξάγει με τους εταίρους και δανειστές, ανέλαβε το Κίνημα Αλλαγής.

Το  σχετικό αίτημα διαβίβασε στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Ν. Βούτση με  επιστολή της, η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

Σήμερα  όλες οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας, οφείλουν να ενημερώσουν τον Ελληνικό λαό για το περιεχόμενο και τις προτάσεις τους για την διαμόρφωση μιας Εθνικής Γραμμής εξόδου από την κρίση. Για το πως αντιλαμβάνονται τις διαπραγματεύσεις και την τελική συμφωνία με τους εταίρους μας.

Η χώρα και ο λαός μας δεν επιτρέπεται να βρεθούν μπροστά σε  τετελεσμένα.

Γι’ αυτό το Κίνημα Αλλαγής πιστεύει ότι τώρα είναι η ώρα ο Ελληνικός λαός, αυτός και μόνο, να αποφασίσει τους όρους και τις εγγυήσεις για τη βιώσιμη έξοδο από την κρίση και να επιλέξει σε ποιους θα εμπιστευθεί  να οδηγήσουν αυτή την πορεία.

Related posts


   
  *Υποχρεωτικά πεδία
   

   


    
   *Υποχρεωτικά πεδία